Werner Steinmann

Een echte
hechte club.

“Het voordeel van een hechte club is dat je altijd op elkaar terug kunt vallen”

Senior Consultant Werner Steinmann is al vanaf de oprichting betrokken bij Rvados. Waarom hij hier helemaal op zijn plek is? “Met een klein team delen we heel specifieke, hoogwaardige kennis. Je krijgt alle mogelijkheden om helemaal tot je recht te komen.”

Senior Consultant

Werner Steinmann

Senior Consultant

Werner Steinmann

Werner kende een aantal collega’s al via een eerdere werkgever en via Bauhaus, het collega-bedrijf van 90NORTH dat zich bezighoudt met sourcing en cloud-adoptie. “Van daaruit kregen we de kans om Rvados op te richten,” vertelt hij met de nodige trots. “De ICT van organisaties wordt steeds complexer en het inrichten en beheren van een moderne werkplek vraagt om heel gerichte expertise. Alleen al met security en compliance kun je fulltime aan de slag. We voeren soms complete outsourcingtrajecten bij klanten uit. Dat doen we toch maar mooi!”

Niet alleen harde IT

Naast het werk bij de klant, doen alle senior consultants iets extra’s. “Ik houd me regelmatig bezig interne opdrachten, zoals het beheren van certificeringen. Die afwisseling spreekt me erg aan. De ene dag zit ik bij een klant diep in de technologie, de andere dag heb ik salesgesprekken en weer een andere dag zit ik bij op ons kantoor offertes te maken.”

Geen haantjesgedrag

Het team van de vijf oprichters is inmiddels aardig uitgebreid en Rvados bestaat nu uit een mix van junior en senior consultants. “We zijn allemaal mensen die van aanpakken weten.

Wat ik daarbij wel fijn vind, is dat niet constant op cijfers wordt gestuurd. Natuurlijk moet er wel winst worden gemaakt en daar slagen we heel goed in, maar de nuchterheid overheerst in plaats van de spreadsheets.” Rvados is dan ook echt op zoek naar medewerkers die hun plek kunnen vinden in die no-nonsenscultuur. “Haantjesgedrag past niet bij ons. Zelfstandigheid en initiatief vinden we erg belangrijk. We hebben geen tijd om iemand maandenlang aan de hand mee te nemen, maar natuurlijk kun je bij vragen of problemen altijd bij een van ons terecht. Je moet het wel aandurven om direct veel vlieguren te maken, waarbij het niet erg is dat je fouten maakt. Daar leer je van!”

Hechte club

Net als de meeste van zijn collega’s werkt Werner regelmatig thuis én bij de klant. “Ik kom niet zo vaak bij Rvados op kantoor, maar ik heb wel veel contact met mijn collega’s, live maar meestal via Teams. Het voordeel van een hechte club mensen die je al goed kent, is dat je altijd op elkaar terug kunt vallen. We werken al jaren uitstekend samen en kunnen elkaar om raad vragen of bijvoorbeeld elkaars werk opvangen tijdens vakanties. Ook de collega’s van de andere 90NORTH-bedrijven zitten letterlijk dicht bij ons.”

Er wordt wel het nodige gedaan om te zorgen dat collega’s contact houden. Zo zijn er geregeld meetings waarin iedereen de gelegenheid krijgt te vertellen waar hij mee bezig is en wat zijn wensen zijn. “En we doen regelmatig iets leuks met alle collega’s. Vorig jaar mocht iedereen stemmen over een uitje. Het werd een combinatie van een kookworkshop en skydiven – in een tunnel, dus niet al te gevaarlijk.”

Wij zijn een Microsoft organisatie.

Wij werken nauw samen met Microsoft en maken gebruik van alle standaard diensten die via Microsoft licenties bundel, zoals E5 of Enterprise Mobility en Security, worden aangeboden.

Heb je vragen?

030 – 7118844

info@rvados.nl

servicedesk@rvados.nl

LinkedIn

Van Deventerlaan 30-40
3528 AE Utrecht


Rvados maakt onderdeel uit van 90North Groep

© Rvados 2022 I Privacy Statement


Rvados maakt deel uit van de 90North Groep.