Security & Compliance

Security,
zeer actueel.

Security was nog nooit zo actueel als nu. We werken tegenwoordig vooral vanuit huis, gebruiken verschillende ‘devices’ en willen toegang tot alle relevante bedrijfsinformatie. Dit vereist nieuwe maatregelen rondom informatiebeveiliging én het veilig samenwerken met collega’s en externe partijen.

Veilige
werkomgeving

Een ‘veilige’ werkomgeving heeft in de afgelopen tijd een heel andere invulling gekregen: deze is niet meer aan een fysieke plek gebonden, en tegelijkertijd is het gewenst om altijd en overal toegang te hebben tot informatie.

Dit vraagt om het volgende:

V

Kritisch kijken naar het huidige beleid.

V

Het besteden van meer aandacht aan Security.

V

Een nieuw beleid formuleren voor een veilige en betrouwbare werkomgeving.

Nieuwe uitdagingen

De verschuiving naar een nieuwe werkomgeving in de cloud brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Zo moeten we ons ervan bewust zijn dat de grip op informatie, identiteiten, werkplekken en platformen verandert. Het is niet meer voldoende om een grote vestingmuur om onze informatie heen te bouwen, want een deel van onze informatie leeft daarbuiten. Die informatie wordt ook geraadpleegd en gedeeld met de buitenwereld, op een werkplek die we niet beheren en door een identiteit (‘gebruiker’) die we niet kennen.

Wij zijn een Microsoft organisatie.

Een ‘moderne werkplek’ voldoet aan een set van standaard maatregelen die tegenwoordig noodzakelijk zijn. De thema’s Security & Compliance hebben dan ook bij Microsoft nog nooit zo hoog op de agenda gestaan.

Wij werken nauw samen met Microsoft en maken gebruik van alle standaard diensten die via Microsoft licenties bundel, zoals E5 of Enterprise Mobility en Security, worden aangeboden.

Heb je vragen? Neem dan contact op: info@rvados.nl

Onze klanten.

De ontwikkelingen op IT gebied gaan ontzettend hard en het is belangrijk kennis goed bij te blijven houden. ‘Ik heb alle IT-kennis om mijn vak uit te oefenen’ ligt achter ons. Daarom ondersteunen we de interne IT bij bedrijven en (middel)grote organisaties.

Jij als klant voelt je overladen met service en kwaliteit. Door onze extreme betrokkenheid doen we niet alleen wat hebben we afgesproken, maar gaan we verder. We laten steeds pro-actief weten wat er beter kan, waar de risico’s zitten en ondernemen daarop actie.

Contact.

Wij zijn professionals in desktop-, server- en cloudinfrastructuren op basis van technologie van Microsoft, Citrix, VMware en Ivanti. Wil je kennismaken of heb je vragen? Graag nodigen we je uit om bij ons in Utrecht langs te komen, even te bellen of te mailen.

030 - 7118844

info@rvados.nl

servicedesk@rvados.nl

LinkedIn

Van Deventerlaan 30-40
3528 AE Utrecht


Rvados maakt onderdeel uit van 90North Groep

© Rvados 2022 I Privacy Statement


Rvados maakt deel uit van de 90North Groep.