Stien Smits

Uitdaging
en vrijheid.

“Mooie klanten, flinke uitdaging en veel vrijheid, dat past precies bij mij”

Stien Smits werkte nog geen half jaar bij Rvados en hij kreeg al de kans om een HBO-opleiding te volgen. “De mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen en de vrijheid om te werken wanneer je wilt, dat spreekt me erg aan.”

Consultant

Stien Smits

Consultant

Stien Smits

Een nieuwe baan met grotere klanten en meer uitdaging stond al een tijdje op het wensenlijstje van Stien. “Via mijn vorige baan kende ik verschillende mensen van Rvados al. Na één lunchafspraak met Djamshid was al wel duidelijk dat dit mijn nieuwe baan zou worden.

Moderne (thuis)werkplek

Stien woont in Zeeuws-Vlaanderen. Niet erg centraal, maar daar is hij niet rouwig om. “Het is een prachtige regio. Het enige nadeel is dat er in de directe omgeving weinig werk is. Gelukkig is het geen probleem om van huis uit te werken. Een bedrijf dat moderne werkplekken inricht, moet natuurlijk ook wel in staat zijn om zijn eigen medewerkers makkelijk en veilig thuis te laten werken… Maar serieus, je krijgt hier alle middelen om goed van huis uit te kunnen werken. Natuurlijk is het belangrijk om af en toe naar de klant te gaan.  In de praktijk doe ik dat maximaal twee dagen in de week.”

Geen 9-tot-5-baan

De vrijheid is sowieso iets waar Stien erg aan hecht. “Ik ben niet iemand voor een 9-tot-5-baan. Ik heb hier de kans om alles zelf in te plannen. Als ik een middag wil sporten, is dat hier geen probleem. Dan werk ik een avond wat langer door.”

Ondanks de afstand komt Stien ook graag op kantoor. “Ik spreek mijn collega’s dagelijks via Teams, maar het is heel gezellig om elkaar af en toe echt te ontmoeten. Het is een kleine organisatie en ik vind het fijn om iedereen te kennen. Ik weet direct bij wie ik moet zijn bij een specifieke vraag en mijn collega’s weten mij ook te vinden.” De oprichters van Rvados vormden al vanaf het begin een hecht team, maar Stien heeft zich als relatief nieuwe medewerker geen moment een buitenstaander gevoeld.

Meer in je mars

Op dit moment houdt Stien zich bezig met de vernieuwing van de werkplek bij een drinkwaterbedrijf. Dat doet hij samen met vier collega’s. “Er speelt daar van alles. Ik ben veel bezig met endpoint security en mobile device management, maar er staat ook een migratie naar Azure op stapel. IT is heel wat complexer geworden dan vijftien jaar geleden, toen het erop neerkwam dat je vooral op servers het een en ander moest installeren. We hebben het geluk dat we al die vernieuwingen bij klanten mogen toepassen.”

Wil je je staande houden in het dynamische IT-landschap, dan is het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Dat daar bij Rvados volop mogelijkheden voor zijn, heeft Stien al ervaren. “Na een half jaar zeiden ze al dat ze zagen dat ik meer in mijn mars had en stelden ze voor een HBO-opleiding Cybersecurity te volgen. Dat mocht ik zelf regelen en als ik nu een dag in de twee weken naar school moet, krijg ik vrij. Ik vind dat ik hier het beste van alles krijg: een uitdagende baan, een goed salaris en volop mogelijkheden om door te groeien.”

Er wordt wel het nodige gedaan om te zorgen dat collega’s contact houden. Zo zijn er geregeld meetings waarin iedereen de gelegenheid krijgt te vertellen waar hij mee bezig is en wat zijn wensen zijn. “En we doen regelmatig iets leuks met alle collega’s. Vorig jaar mocht iedereen stemmen over een uitje. Het werd een combinatie van een kookworkshop en skydiven – in een tunnel, dus niet al te gevaarlijk.”

Wij zijn een Microsoft organisatie.

Wij werken nauw samen met Microsoft en maken gebruik van alle standaard diensten die via Microsoft licenties bundel, zoals E5 of Enterprise Mobility en Security, worden aangeboden.

Heb je vragen?

030 – 7118844

info@rvados.nl

servicedesk@rvados.nl

LinkedIn

Van Deventerlaan 30-40
3528 AE Utrecht


Rvados maakt onderdeel uit van 90North Groep

© Rvados 2022 I Privacy Statement


Rvados maakt deel uit van de 90North Groep.